www.fotografiejosedijkema.com
Wat mijn oog ziet, legt mijn camera vast!

In oktober hadden we weer ons jaarlijkse paddenstoelen-dag bij Roel en Netty in Hooghalen. 

Altijd perfect georganiseerd. Starten met koffie en tussen de middag lunchen in het bos aan de picknicktafels en op het eind van de dag een keuze uit 3 verschillende soorten stamppotten met spek, gehaktbal, worst en alles wat er verder bij hoort bij hun thuis. Weer door Netty klaargemaakt. En dan nog ff heerlijk napraten en borrelen. 

Ik kon weer met Ineke en Dirk-Jan meerijden en omdat het Dirk-Jan`s verjaardag was, werd er op taart getrakteerd bij de koffie. Toen iedereen er was zo rond 10:00 uur konden we er op uit met de janplezier en trekker, op naar het bos. En dan maar gewoon lekker sjouwen, languit als je wat ziet, of op je knieën ervoor. Traditie getrouw wordt er na verloop van tijd de nodige macro objecten op de picknicktafel gezet en gemak dient de mens. Zo kun je ook heerlijk bij kletsen, want sommige zie je alleen op deze ene dag in het jaar. 

Ik heb nu veel met mijn groothoeklens gewerkt, voor een ander effect.

De laatste 7 opnames heb ik in " mijn"  Stadspark van Groningen gemaakt, en allemaal met de Lensbaby Velvet 56, dussss niet alles scherp, maar een detail!