www.fotografiejosedijkema.com
Wat mijn oog ziet, legt mijn camera vast!

Op weg van de  Todra kloof en Dades Kloof, naar Aït Benhaddou, deden we natuurlijk ook verschillende locaties aan, waaronder in een Kasbah een tapijthandelaar.  De Dades kloof heb ik zelf niet doorheen gelopen, zag het klimmen en klauteren oor de nauwe bergwanden niet zitten. De wandeling door de Todra kloof viel mijzelf tegen. Ik had niet het gevoel dat ik door een kloof liep, je liep gewoon over het voetpad, langs de weg, tussen de enorme bergwanden door[ zie album landschap] maar bij de tussenstops leverde het  wel weer leuke plaatjes op. sommige foto`s heb ik voorzien van een filter, geeft wel een leuk effect eraan.

Klik op de 1ste foto, dan wordt hij vergroot weer gegeven en kun je doorklikken naar de volgende foto.E-mailen