www.fotografiejosedijkema.com
Wat mijn oog ziet, legt mijn camera vast!

Healthy Ageing tour voor dames.

Elk jaar is er begin April, in de stad Groningen de dames wielrenner wedstrijd Healthy Ageing tour. Het is een internationale wedstrijd, die altijd weer eindigt op de Vismarkt, maar de rondjes worden steeds ergens anders in de stad verreden. Ik heb ze ook al eens bij bij in de buurt zien strijden. Nu was ik op een zonnige zondag op de Vismarkt en  heb ik het meeste rondom het fietsen gefotografeerd. Van het lekker chillen als meiden onder elkaar als het "prepareren" van de fiets en ik heb gepoogd de langsstormende wielrensters vast te leggen wat nog niet meeviel, is namelijk niet mijn sterkste punt, daarom ook maar 1 opname ervan haha. Ik heb alles omgezet in zwart/ wit en dat weer met verschillende filters en er is 1 met een kleur accent. We  kijken even weer naar de beelden. E-mail