www.fotografiejosedijkema.com
Wat mijn oog ziet, legt mijn camera vast!

Haarlem en Delft


Twee prachtige oude steden, die ik altijd al graag wilde bezoeken, en in november heb ik in beide steden een hotel geboekt, natuurlijk verspreid over 2 weekenden, het is tenslotte  voor een noorderling als ik, een heel eind reizen.  De 1ste helft zijn opnames uit Haarlem en vanaf de Molen De Roos zijn de opnames van Delft. In Delft heb ik op de vrijdag zelf wat rondgedwaald om vervolgens op de zaterdag, met een gezellig clubje vakantiegangers van Roemenië  bij te kletsen en zijn we daar door een gids rondgeleid, hoewel we de Nieuwe kerk zelf hebben bezocht. In de Nieuwe Kerk liggen 400 bekende en minder bekende Nederlanders begraven waaronder Piet Hein, Johannes Vermeer en leden van het Koninklijk huis waaronder Koningin Emma, Wilhelmina en Juliana en Prins Bernhard en Prins Claus. Beide steden zijn zeker de moeite waard en wil  ik graag nog eens uitgebreider bezoeken.

E-mailen